cukier trzcinowy przeznaczony do słodzenia kawy, herbaty, drinków oraz egzotycznych koktajli mleczno-owocowych doskonały również do pieczenia ciast i ciasteczek waga netto 0,5 kg
cukier biały Diamant znany od dziesięcioleci
polska produkcja
tradycja wytwarzania
gwarantowana wysoka jakość
służy m.in. do słodzenia gorących czy chłodnych
cukier biały Diamant znany od dziesięcioleci
polska produkcja
tradycja wytwarzania
gwarantowana wysoka jakość
służy m.in. do słodzenia gorączych czy chłodnych
cukier kostka DIAMANT to rafinowany i skrystalizowany cukier biały, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki
wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce
cukier trzcinowy Dry Demerara DIAMANT w saszetkach
pakowany w prostokątne lub podłużne estetyczne saszetki
przeznaczony jest do słodzenia gorących napojów
cukier trzcinowy przeznaczony do słodzenia kawy, herbaty, drinków oraz egzotycznych koktajli mleczno-owocowych_doskonały również do pieczenia ciast i ciasteczek_waga netto 0,5 kg
DIAMANT Cukier Biały to klasyczny cukier o charakterystycznych kryształach i doskonałej rozpuszczalności. Przeznaczony do słodzenia zimnych i gorących napojów. Doskonale
DIAMANT Cukier trzcinowy przeznaczony jest do słodzenia kawy, herbaty, drinków oraz egzotycznych koktajli mleczno-owocowych. Doskonały również do pieczenia ciast
cukier biały DIAMANT w saszetkach_pakowany w podłużne, higieniczne, estetyczne saszetki_jest drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany_cukier biały DIAMANT pierwszej
DIAMANT Cukier trzcinowy Dark Muscovado, dzięki pozostałej w nim melasie posiada charakterystyczny aromat, ciemno-brązowy kolor i delikatnie klejącą,
drobny, łatwo rozpuszczający się, segregowany cukier biały pierwszej kategorii, pakowany w podłużne, higieniczne, estetyczne saszetki
doskonale nadaje się do hoteli, restauracji,