paluszki bardzo dobrze znane każdemu miłośnikowi przekąsek
doskonale wypieczone, chrupkie, z delikatnie zarumienioną skórką
mają wyrazisty smak i dobrze zrównoważoną
paluszki bardzo dobrze znane każdemu miłośnikowi przekąsek_doskonale wypieczone, chrupkie, z delikatnie zarumienioną skórką_mają wyrazisty smak i dobrze zrównoważoną ilość
Krakowskie Talarki to pyszne, cienkie i wyjątkowo chrupiące krążki wypiekane w tradycyjny sposób na złocisty kolor. Ponieważ zawierają
krakersy Super wyróżniają się delikatnym smakiem i wyjątkową kruchością
stanowią doskonałą podstawę do przygotowania wyśmienitych potraw słonych jak i słodkich
paluszki bardzo dobrze znane każdemu miłośnikowi przekąsek
doskonale wypieczone, chrupkie, z delikatnie zarumienioną skórką
mają wyrazisty smak i dobrze zrównoważoną
pyszne, cienkie i wyjątkowo chrupiące krążki wypiekane na złocisty kolor
na każdym talarku odciśnięta jest legendarna postać lajkonika
składniki: mąka pszenna, olej